Spring til indhold

Både og!

Bådforsikring og bådfinansiering

Behov for at låne penge til bådfinansiering…? Lån til køb af en ny båd kan være en stor post. Det kan godt svare sig at undersøge pengemarkedet grundigt inden, der skrives under på en slutseddel. Ofte vil et lån, der måske umiddelbart fremstår som et billigt og hurtigt lån – i hvert fald hvad renten angår – være behæftet med meget høje etableringsomkostninger.

Dette vil alt andet lige betyde, at de årlige omkostninger på lånet bliver for høje. I første omgang så ud til at være et godt og billigt lånetilbud, i det lange løb vil koste for mange penge. Skal du låne penge, kan det derfor godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge, hvor du réelt får et billigt lån, når alle omkostninger er talt med. Kig evt. på Hvemskalbetale.dk som sammenligner online lån fra mange udbydere.

Godt overblik til at finde de lånetilbud, der årligt koster færrest penge, finder du på Pengepriser.dk, der drives af Forbrugerrådet og Finansrådet i fællesskab. På nettet skal du være opmærksom på, at du kan finde lån uden sikkerhed.

Valg af bådforsikring

At gennemskue prisen på en bådforsikring er lige så vanskeligt som at gennemskue de forskellige tilbud om billige lån. En billig forsikring kan i den sidste ende sagtens blive den dyreste, hvis dækningen er ringe og selvrisikoen for høj. På Forsikringsluppen.dk kan du få hjælp til at gennemskue de mange tilbud om forsikring.

Siden er udarbejdet af Forsikring og Pension i samarbejde med Forbrugerrådet, Forbrugerombudsmanden og Konkurrence-styrelsen. Også hvad bådforsikringer angår, kan der være mange penge at spare ved at undersøge de forskellige selskabers forsikringstilbud grundigt.

Som med så meget andet, kan vi kun anbefale, at du sammenligner priser på bådforsikringer. Der er som sagt stor forskel på pris og vilkår, så derfor er det ikke nødvendigvis den billigste bådforsikring, der er den bedste.

Bådauktion

“Både” er en nyskabende online bådauktion, hvor brugervenlighed, smukt design og flot præsentation af auktionerne over nye og brugte både, sejlbåde, motorbåde, motorsejlere er højt prioriteret! Opbygningen af auktionen er logisk, og gør det meget nemt at sælge nye og brugte både og bådudstyr på sin egen bådauktion eller at byde byde på igangværende auktioner over nye eller brugte både, sejlbåde, motorbåde, motorsejlere, speedbåde, joller, robåde, gummibåde, bådudstyr og bådtilbehør!

“Både” er en bådauktion, der henvender sig til alle! Til den private lystsejler, til den professionelle forhandler af nye og brugte både, til sejlsportsudøveren, til udlejeren af både – ja kort sagt til alle, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe, sælge eller udleje nye eller brugte både og bådudstyr på en effektiv og moderne online auktion!

Bådmarkedet i Danmark har med “Både” fået en seriøs og professionel online auktion med gratis køb, salg og udlejning af nye eller brugte både, sejlbåde, motorbåde, motorsejlere, speedbåde, joller, robåde, gummibåde, bådudstyr og bådtilbehør! En bådauktion der for fremtiden også kan blive din indgang til mange gode handler med brugte nye eller brugte både….

Gratis køb, salg og udlejning af nye og brugte både!

Der skal ikke betales salær eller andre gebyrer for at købe og sælge nye eller brugte både på “Både”. Man skal blot registreres som bruger for at kunne deltage aktivt i en bådauktion! En auktion “Både” udgør således et meget seriøst alternativ til enhver anden etableret online auktion, og det er derfor også håbet, at såvel privatpersoner som virksomheder vil tage godt imod bådauktionen!

Alle kan trygt byde på en bådauktion, der er tilknyttet Både. En køber, der har vundet en bådauktion ved at afgive bud over sælgers mindstepris, har ifølge auktionsbetingerne altid mulighed for at annullere handelen, hvis det viser sig, at sælgers beskrivelse af den købte båd, eller det købte bådudstyr har været fejlagtig og mangelfuld!

Kun trygge købere afgiver seriøse bud på en online auktion med køb, salg og udlejning af nye eller brugte både, sejlbåde, motorbåde, motorsejlere, speedbåde, joller, robåde, gummibåde, bådudstyr og bådtilbehør!