Spring til indhold

Babydan gitre

Babydan trappegitter

De er uundværlige, de kan bruges overalt og så kan de bruges til både børn og hunde. Gitre giver tryghed ved trapper og forhindrer adgang til udvalgte rum. I Trappegitter.dk sortiment finder du gitre til enhver bolig

Trappegitter fra Babydan

Et trappegitter fra Babydan kan bruges overalt, fordi det er fleksibelt i bredden og nemt at flytte rundt med. Gitret bliver presmonteret i døre eller andre åbninger, så du hverken behøver skruer eller øvrigt værktøj for at fastgøre det.

Basisgitret dækker en åbning ml. 72,5 og 86 cm og hvis det er nødvendigt at udvide gitret, monteres blot et eller flere forlængerstykker, så gitret samlet set kan dække helt op til 120 cm åbninger. 

Metalgitrene fra Babydan fås i hvid, koks eller sølv, er udformet med klassiske lodrette stænger og er nemme at rengøre. Dit barn eller hund kan altid se igennem gitret, og voksne kan uden besvær åbne gitret som en låge, når I skal igennem. 

Få styr på sikkerheden i hjemmet med et dørgitter eller et børnegitter og slip for bekymringerne omkring risikofyldte områder eller rum i boligen. Trappegitter.dk står inde for kvaliteten og den gode pris

For altid?

Til de mere permanente løsninger byder Babydan naturligvis også på de fastmonterede gitre. Til brug generation eller generation, til dagplejeboligen eller til hjemmet med den ’tunge’ hund, der ynder at læne sig op af gitret, kan et skruemonteret gitter være det bedste valg. 

Fire solide skruer fastgør gitret i åbninger op til 79 cm. Det hvide skruemonterede gitter fra Babydan har dog bevaret fleksibiliteten via en børnesikret tryklås, der gør det nemt at hægte gitret af, når det ikke er i brug. Elegant og enkel løsning til ethvert børne- og hundehjem, hvor sikkerheden kommer først. 

Vælg et gitter fra Trappegitter.dk – altid EN 1930:2000 godkendte og tidløst design fra Babydan.