Spring til indhold

Hvad kan jeg spare?

Luxplus.dk kan du spare utrolig mange penge på dine bestillinger, faktisk helt op til 80% på hele 700 forskellige brands. Et medlemskab hos Luxplus er gratis den første måned, og koster efterfølgende 89 kr. om måneden. De 89 kroner kan dog hurtigt blive tjent ind, når du begynder at handle på siden. Som medlem får du desuden mange fantastiske fordele. Eksempelvis optjener du BonusCash, som er penge du kan bruge til dit næste køb, så du på den måde sparer endnu flere penge på dine fremtidige køb. Derudover får du som medlem gratis fragt på dine ordrer lige meget om de bliver sendt hjem til din adresse eller til en  pakkeshop. Du skal derfor aldrig bekymre dig om ekstra tillæg, når du skal til at betale for din ordre, den leverer Luxplus uden ekstra gebyr.

Medlem hos Luxplus

Et Luxplus medlem der i den grad kan mærke en forskel efter at være blevet medlem af siden er Emilie, der har været fast medlem siden 2017. Emilie er 26 år og arbejder til dagligt som receptionist. Læs om Emilies besparelser på Luxplus lige her.

Jeg havde i noget tid ledt efter en side, hvor jeg kunne købe skønhedsprodukter m.m. til billige penge. Jeg har et par venner, som har prøvet Luxplus før i tiden som anbefalede mig medlemskabet, da de selv har sparet mange penge gennem deres medlemskab. Allerede efter de første køb kunne jeg se på min bruger, hvor meget jeg rent faktisk havde sparet på mit køb på Luxplus, som var mange hundrede kroner. Da jeg bruger mit medlemskab til både at købe ting til mig selv og til venner og familie i forbindelse med fødselsdage og jul, synes jeg bestemt, at det kan betale sig at have et medlemskab, da man hurtigt sparer flere penge end hvis jeg købte produkterne i en butik. For en måned siden købte jeg en parfume fra Clean som gave til min søster, da hun elsker duftene fra mærket. Jeg gav kun 299,95 for 60 ml. hvor samme parfume koster 599,95 kr. på andre hjemmesider.

Mange penge sparet

Derudover har de mange produkter jeg køber igen og igen, for eksempel min go-to Maybelline mascara, Lash Sensational til kun 49,95 kr. Den koster vist omkring 115 kroner andre steder.

Den gratis fragt

Jeg tør derudover slet ikke tænke på, hvor mange penge jeg må have sparet på fragt gennem de år, hvor jeg har været medlem. Og jeg synes det er så fedt at fragten er gratis. Det gør en kæmpe forskel for mig i forhold til den samlede oplevelse af siden. Fordi Luxplus er sammensat på den måde som det er, passer konceptet særligt godt til mig, da jeg får præcis det ud af det, som jeg ønsker ved at være medlem.

Hvis man som mig går op i selvpleje er Luxplus helt perfekt, da man virkelig kan finde mange forskellige produkter, som kan forsøde hverdagen. Derudover kan man jo også få mange praktiske produkter, jeg køber for eksempel også vaskepulver og rengøringsting, som man også kan spare penge på, og få leveret til døren. Jeg kan altså kun anbefale Luxplus.