Spring til indhold

Hvem har de bedste rejser?

Smukke Grækenland

Nu, hvor du alligevel skal være i karantæne i nogle dage, fordi du blev ramt af ’omikron’, så har du rigeligt tid til at planlægge det kommende års ferier. Du føler dig jo egentlig ikke syg. Og selvom energien ikke er helt oppe på dit normale niveau, så er det faktisk en meget rar syssel.

Til Grækenland tak

Du har allerede været inde på adskillige rejsebureauers sites for at se på rejser til Grækenland. Der er bare lige det, at de ikke helt tilbyder dig det, som du og din familie ønsker jer. I gider ikke at ligge ved en pool eller en strand. I har ikke lyst til at bo på et kedeligt hotel, hvor morgenbuffeten består af tvebakker, yoghurt, marmelade, som er pakket ned i små plastikæsker og sur kaffe. Ok, yoghurten kan gå an. Men resten? Det er for kedeligt. I vil gerne opleve det rigtige Grækenland. I vil gerne opleve, hvordan grækerne selv holder ferie i deres hjemland.

Fastlandet lokker

Derfor har I en plan om, at I vil rejse på fastlandet. Grækenland er jo meget mere end øerne. Du begynder derfor at lede efter blogs, som handler om rejser til Grækenland. Der findes ikke så mange, så det er en overkommelig opgave. Du læser en artikel, som er skrevet af en gut, der har rejst nede på Peloponnes. Det er en spændende artikel. Han beskriver, blandt andet at på den del af det sydlige Grækenland findes der mange middelalderborge. Billederne, han har taget, er rigtigt gode. De hensætter dig til eventyr og tanker om korsriddere. Du finder også en artikel om et arkæologisk sted, der hedder Olympia. Det er der, den olympiske ild bliver tændt hvert 4. år. Spændende. Du finder ud af, at der er skønne strande. Du ser også, at der er mange muligheder for at finde logi. Beslutningen er taget. Rejsen til Grækenland skal gå til Peloponnes.