Spring til indhold

Julelån

  • af
lån til julegaver

Nedenfor har vi samlet en række gode tips til julelån, samt hvordan du sparer penge ved at tænke dig om, når du skal handle julegaver. Jo flere penge, du kan spare, jo færre penge skal du låne til julegaverne i form af et julelån (gå til låneguide med julelån).

Det er jo aldrig sjovt at skulle låne penge til julegaver, men ikke desto mindre er det sådan, det er for mange mennesker. Tanken om ikke at kunne give sine kære julegaver er næsten ikke til at holde ud, og derfor lånes der penge til gaver.

Gratis julelån

Heldigvis er det nu også muligt at optage julelån gratis og rentefrit i en måned eller to måneder (30 – 60 dage uden renter eller gebyr). Dette betyder, at man rigtig kan nyde julen og december måned uden at skulle tænke på renter og afdrag. Når den glædelige juletid er overstået, kan man stille og roligt begynde afdragene på julelånet.

Der er  mange udbydere af kviklån, hvor man kan låne helt fra 500 kr. og op til 30.000 kr. uden renter. Der er kun ganske få krav, som blandt andet at du er ny kunde hos den pågældende långiver. Første julelån gratis i en måned eller to måneder, det er da noget, der kan redde julen, eller hvad?

Lån til julegaver i en fart

Nu har vi været inde på, at du kan få første julelån gratis, men der er faktisk endnu en fordel ved lån til julegaver online. Ja, der er naturligvis flere fordele, men en anden vigtig ting er, at du får super hurtig udbetaling.

Rent faktisk får du lynhurtig udbetaling og penge med det samme på 1-2 minutter døgnet rundt 24/7. Du får penge i en fart, hvad enten det er weekend, helligdag eller midt om natten. Et par minutter efter du er blevet godkendt, vil pengene stå på din konto, så du kan købe dine julegaver. 

Nu hedder det sig, at du kan låne penge til julegaver, men i virkeligheden kan du bruge pengene det, du har lyst til. Lån til julegaver kunne også hedde lån til forbrug, for det er dig, der bestemmer.

Hvad ønsker personen sig?

lån til julegaverSelvfølgelig skal du tænke over, hvad personen ønsker sig. Der er dog nogle gange, hvor man må prioritere, om man har lyst til at leve på kanten hele januar, eller om man har lyst til at give sine nærmest lige nøjagtigt, hvad de vil have. Denne diskussion vil jeg gerne have, at du tager med dig selv, inden du læser videre i dette indlæg.

Når du har tænkt, håber jeg, at du er kommet frem til den konklusion, der hedder, at du skal tænke på din økonomi og dig selv, inden du bruger styrtende med penge på julegaver, mens du er på SU. Hvis du allerede tjener en god løn, er denne artikel nok ikke relevant for dig.

Hvordan giver du den bedste gave?

Der er altid den person, som kun ønsker sig dyre ting. Derfor kan det være svært at følge med, hvis man ikke har pengene til det. En god ting at gøre i den situation er, at finde noget som på en måde kan hjælpe personen med at komme tættere på drømmen om denne gave. Det kunne for eksempel være, at du fandt et godt gavekort.

På den måde kan du nemlig købe et kort til den butik, som personen ønsker sig en vare fra, men stadig ikke give hel gaven, som du jo ikke har råd til. Det er faktisk en rigtig smart måde at gøre det på. Det viser nemlig, at du ikke er ignorant, og ikke tænker på hvad personen ønsker sig, men tværtimod.

Det viser, at du tænker på personens ønsker, men du blot ikke har helt råd til at give hele gaven. Faktisk bliver rigtig mange personer vildt glade for gavekort, fordi at de ved, at de lige har fået noget, som de rent faktisk kan bruge.

Hvad ønsker du dig?

Det kan være svært at finde ud af hvad man selv ønsker sig. For du ville jo helt sikkert gerne bare brage derudaf med store ønsker, men hvis du ikke selv har muligheden for at give dyre gaver, ved du jo hvordan det er. Men fortvivl ej! Min holdning er faktisk, at man altid gerne må ønske sig. Så længe at du bare har nogle ønsker, som er i den billigere ende, vil det helt sikkert ikke være noget problem, at ønske sig dyre ting. Ellers kan du også tilføje penge, gavekort og så videre til din ønskeliste.

Dagens gode tip

Et godt tip til at handle julegaver er også at benytte sig af events som Black Friday og Cyber Monday (Se Wikipedia.dk). Disse dage ligger nemlig lige op af december, og der er store rabatter at hente. Derfor er det lige netop en stor bonus at hente, hvis du kan spare penge på gaverne, ved at benytte disse dage. Det bliver kun dyre jo tættere vi kommer på jul.

Hvad er et julelån?

Det er et kviklån eller online kredit, du kan bruge til jul, julegaver eller en juleferie

Hvornår skal et julelån betales tilbage?

Mange lån giver dig 60 dage, før du skal begynde afdrag. For eksempel Leasy Minilån og Ferratum.

Hvem kan få et julelån?

Alle kan tage et julelån. Her på siden finder du julelån fra 500 kroner til 400.000 kr.