Spring til indhold

Lån penge online

  • af
lån penge online

Du kan låne penge online i dag og på den måde modtage pengene hurtigt. Du slipper for besværet med at møde op i banken, og kan gøre det hele online hjemme fra din sofa.

Der findes adskillige pengeinstitutter, som udlåner penge via internettet. De fleste firmaer, som udlåner penge online, kræver blot, at du udfylder en låneansøgning via deres hjemmeside. Hos Forbrugslån Lån Online DK og Lån Uden DK får du svar efter kun få sekunder og udbetaling af lån på få minutter.

Online lån

Du kan ansøge om et online lån hos mange firmaer, og din ansøgning vil være helt uden forpligtelser. Du behøver altså ikke at tage lånet, før du har vurderet om tilbudet er godt nok. Tag derfor og sammenlign priser på forskellige lån før du beslutter dig.

Man kan faktisk låne alt lige fra 500 kr. til flere hundrede tusinde kroner. De penge, du får fra et online lån, kan du vælge at bruge på en bil, et hus eller hvad du nu kunne tænke dig.

En fordel ved mange online lån er, at du betaler en lille smule hver måned. Hvis du på noget tidspunkt har råd og lyst til at betale resten af dit lån af, så kan du gøre det med det samme. Det er nemt og hurtigt.

ÅOP

Der er en ting, du skal være opmærksom på ved lån af penge. Det er de årlige omkostninger i procent (også kaldet ÅOP). Det viser nemlig, hvad du reelt kommer til at betale for at låne pengene. Det fungerer på samme måde, hvad enten du låner penge i banken eller online.

Husk blot på at når du låner penge online, skal du kunne betale lånet tilbage ligesom ved almindelige lån. Den eneste forskel på at låne online og låne direkte nede i banken, er, at det går hurtigere, og du slipper for at møde op fysisk.