Spring til indhold

Lav rente

  • af
lån udbetaling weekend

Lån til forbrug på 2 minutter uden at stille sikkerhed i dag til lav rente. Det er blevet mere og mere almindeligt at optage lån til forbrug, da renten har været utrolig lav i meget lang tid og sikkert vil vedblive at være det i en rum tid. Historisk lave renter og stødt stigende aktiekurser, har gjort det til en rigtig god forretning at låne til aktiekøb.

Forbrug for lånte penge

I disse opgangstider kan det altså være en ganske interessant og udbytterig ide at investere for lånte penge. Rigtig mange mennesker har stor succes med det, men det kræver dog en smule is i maven at optage et lån til forbrug.

I opgangstider kan det som sagt være sjovt, men husk på at aktiemarkedet sagtens kan bevæge sig den anden vej også. Er du uheldig at ramme en nedgangsperiode, og du lige har købt aktier for lånte penge, så er det omvendt ikke særligt sjovt.

Vil du låne penge til forbrug, skal du sørge for at have en meget lang tidshorisont, og du skal kunne bevare roen, hvis aktiemarkedet vender for en stund. Du ved selv, om du er typen, der kan vende det blinde øje til i den periode, hvor det går ned ad bakke, eller om du vil ende med at ligge søvnløs om natten?

Kassekredit lån

Det er både unge som gamle, der optager kassekredit lån til forbrug i aktier, og det er ret unikt, at man har den mulighed. Hvis nu ikke det var muligt at låne til forbrug, og du samtidig ikke har en opsparing, så ville du være udelukket fra aktiemarkedet, og dermed gå glip af en mulig gevinst.

Online lån til forbrug

Du kan enten optage et online lån, eller hvis du er studerende, kan du bruge dit SU lån til forbrug. Begge dele er meget populære, og hvis vi snakker lån på nettet, skal kan alle og enhver benytte denne mulighed.

Fordelen ved online lån er følgende:

  1. Du kan ansøge og få pengene udbetalt inden for en time
  2. Også lån udbetaling weekend, klik her
  3. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  4. Løbetiden er op til 10 år
  5. Der stilles kun ganske få krav som 18 år, ingen RKI & dansk statsborgerskab

SU lån til forbrug

Flere og flere studerende har også fået øjnene op for at bruge deres SU lån til forbrug. Renten på SU lån er meget lav, og derfor er der god mulighed for at lave en gevinst, hvis du investerer SU lånet i aktier.

Inden du kaster dig ud i at låne penge til forbrug, anbefaler vi, at du sætter dig godt og grundigt ind i aktiemarkedet. Der er mange faldgruber, og falder aktiekurserne, skal du jo stadig betale renter og afdrag på lånet.

Herunder har vi listet en række forbrugsfejl samt en række gode råd, som du bør have in mente, inden du låner til aktiekøb og forbrug generelt.

Forbrugsfejl

Undgå typiske forbrugsfejl: Undlad at stole på egne evner og lyt ikke til forbrugstips, hvis du har lånt penge til dit forbrug.

Private investorer begår ofte den fejl, at de stoler på egne evner og bruger unødig tid på at investere. Desuden lytter de også til velmente men ubrugelige forbrugstips fra familie og venner eller sågar selvudnævnte eksperter. Det fører desværre til lavere end højere afkast, men renterne og afdragene på lånene skal stadig betales.

Lånerenten er højere end afkastet

Alt for ofte støder jeg på problemet, at renten på folks kassekredit lån oversigt er højere end det forventede afkast på deres forbruger. Det sker især, fordi det koster penge at få administreret formuen gennem en forbrugsforening, banken eller pensionsselskabet. Ud over at det giver underskud, giver det også en risiko, som de færreste private investorer egentlig er klar over med et kassekredit lån.

Du spilder tiden

Det er helt sikkert en god ide at bruge tid på at investere pensionen og formuen. Det er dog altafgørende, at tiden bruges målrettet på at opnå det samme afkast, som markedet giver, og ikke et afkast der er højere. Bruger du tid på at kigge efter aktier, du mener har undervurderede kurser, kan du let komme til at bruge mange timer, da der er titusinder af selskaber i hele verden.

Du ender samtidig med at købe og sælge ofte, fordi du lige får en ny ide til et selskab, du ønsker at købe. Det betyder udgifter til at sælge ud af de aktier, du allerede har for at købe nogle nye.

Og udgifterne æder af dit afkast og gør, at du med stor sandsynlighed får et lavere afkast, end hvis du blot havde købt og holdt en stak aktier fra hele kloden. Du kan også holde udgifterne nede, ved at bruge en passiv og billig forbrugsforening eller en ETF (børshandlet fond). Det fører til et bedre afkast, end du selv klarer ved at handle ofte, og så får du mere tid med familie og venner.