Spring til indhold

NemID

  • af
Lån uden sikkerhed

Lån på sekunder med NemID  Når du indsender din ansøgning om et billigt lån online med NemID, er det faktisk en software, der afgør, om du bliver godkendt til et lån. Det er derfor, det er muligt at søge om for eksempel kviklån og andre online lån døgnet rundt – og får svar på mellem 15 sekunder og et par minutter. Du bør derfor have din NemID ved hånden, når du går online for at søge et lån – uanset om der er tale om et kviklån eller et forbrugslån.

Hurtig lån

Det er næsten umuligt for unge fra 18 år at låne penge i banken, da det er de færreste, som kan stille sikkerhed. Er du mellem 18 og 25 år eller ældre, og har du brug for at låne penge, har du muligheden for at vælge et hurtig lån online, her.

Med et hurtig lån online kan du låne helt op til 400.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed, selv om du kun lige er fyldt 18 år, som nævnt ovenover. Du behøver som sagt ikke at eje fast ejendom eller lignende for at låne de mange penge. De eneste krav, som du skal opfylde, hvis du er ung og gerne tage et hurtig lån, er præcis de samme lempelige krav, som nævnt tidligere i artiklen.

Kan du opfylde disse krav, er det blot at udfylde ansøgningen hos et af de mange online lånefirmaer, som du finder ovenover. Det er helt GRATIS at ansøge, og allerede inden for 2 minutter får du svar på, om du er godkendt til hurtig lånet.

Husk, at når du ansøger om at låne penge online, bliver du ikke stillet en masse spørgsmål omkring, hvad pengene skal bruges til osv., selv om du måske kun er 18 år. Du kan bruge pengene på præcis det, som du ønsker dig. Vil du ud på en eksotisk rejse, købe en ny iPhone, ny iPad, have lavet en tatovering, eller hvad du nu ønsker dig, så kan du bare bruge pengene på det.

Renten på hurtig lån online er højere end i banken, da online lånefirmaer som sagt ikke har sikkerhed for deres penge. Taget i betragtning, at de vil låne penge til unge mellem 18 -25 år uden sikkerhed, så er det vel også fair nok, at rentesatsen er højere?

Så har du brug for at låne penge som 18 årig og derover, og har du fået afslag i banken, så er et online lån bestemt værd at overveje. Men husk dog altid på, at lånte penge skal tilbagebetales så overvej det en ekstra gang! Det billigste er altid at lade være med at låne penge og i stedet spare op.

Låne penge uden sikkerhed?

Så spørgsmålet er reelt: Er det muligt at finde et billigt lån uden sikkerhed? Eller et hurtig lån? Dyrere at låne uden sikkerhed! Der er generelt voldsom stor forskel på at låne til for eksempel køb af en bil, hvor bilen så stilles som sikkerhed for lånet, og på at optage et almindeligt forbrugslån, hvor der ikke er tale om sikkerhedsstillelse. Den reelle pris for at optage et lån opgøres i begrebet ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i Procent.

Hvis man for eksempel optager et billån med sikkerhedsstillelse, opnår man hos de seriøse låneudbydere nemt en ÅOP på omkring 8. Til sammenligning viser et tjek hos nogle lige så seriøse låneudbydere, at det oftest koster omkring 30 i ÅOP for at optage et forbrugslån på for eksempel 15.000 kr. Helt galt er det, hvis man ønsker at meget kortfristet lille lån på for eksempel 3.000 kr. Her kommer man i nogle tilfælde op på en ÅOP på over 1.000.

RKI ingen hindring Mange låneudbydere melder sig på markedet med de små, kortfristede lån, som først og fremmest har til formål at redde låntageren ud af et pludseligt opstået situation, som vedkommendes økonomi ikke kan klare her og nu.