Spring til indhold

Nørrebros spisesteder

Nørrebro har en masse at byde på – ikke mindst, når det kommer til mad. Du kan mæske dig i alverdens lækre sager i denne del af København, så det sværeste bliver i virkeligheden at vælge, hvor sulten skal stilles. Her får du en række idéer til, hvor du skal spise på Nørrebro.

Tag på Hooked, hvis du vil have smagfuld fisk

Vi melder den gerne med det samme – dette er muligvis den bedste restaurant på Nørrebro. Her kan du spise dig mæt i vanvittig lækker fisk, og dertil kommer, at der er en utrolig hyggelig atmosfære i restauranten. Oprindeligt startede Hooked som en lille foodtruck, hvor du kunne købe frisk tilberedt fisk som street food. Den afslappede atmosfære har de bevaret i deres restauranter, som du i dag finder flere forskellige steder i København.

Hooked på Nørrebro ligger ganske tæt på Assistens Kirkegård. Ønsker du ikke at nyde din mad i selve restauranten, kan du derfor også med fordel overveje at købe den som takeaway og drage på en hyggelig picnic på den smukke kirkegård. Kan du lide fisk og skaldyr, er Hooked ganske enkelt et must visit, hvis du er på Nørrebro.

Vælg Kösem, hvis du vil nyde Nørrebros bedste kebab

Hvis du er en vaskeægte kebabkender, har du helt sikkert allerede hørt om Kösem. Restauranten er nemlig flere gange løbet med førstepladsen i Sharwarmamesterskaberne på Nørrebro, som er blevet afholdt årligt siden år 2013.

Generelt er hele Nørrebro et rent slaraffenland for dig, der godt kan lide en veltilberedt rulle med smagfuld kebab – eller falafel. Du finder overalt på Nørrebro hyggelige, små restauranter og takeaway-steder, hvor du kan købe dig en virkelig gedigen rullekebab for nærmest ingen penge. Langt de fleste steder er brødet hjemmebagt, og du kan få fyldt din rulle med alverdens lækre, syltede sager og dips i alle afskygninger.

Er du en tur på Nørrebro, bør du ganske enkelt ikke snyde dig selv for en lækker rullekebab. Du kan heldigvis finde en sådan på nærmest ethvert gadehjørne, så det bliver næppe noget problem at støve en sådan op.

Besøg Baest for at få hyggelig delemad

Hvis du ønsker at finde et sted at spise på Nørrebro, hvor det ikke blot skal gå hurtigt, men hvor der derimod er tid og rum til masser af hygge og samvær, kan du overveje at besøge Baest. På Baest er der fokus på lækker delemad – herunder italienske specialiteter og delikatesser. Du kan således blandt andet sætte tænderne i alverdens former for lækre pølser på netop denne restaurant.

Leder du efter en velsmagende pizza, er Baest ligeledes din go to. Her bliver pizzaerne tilberedt af veludvalgte råvarer, og det giver pizza, der virkelig smager af noget.

Et sidste enormt plus ved Baest er, at spisestedet er kendt for sin gode betjening og sin hyggelige atmosfære. Man har lyst til at sidde herinde i længere tid og virkelig nyde sin mad og det gode selskab. Søger du en virkelig god restaurantoplevelse, er Baest derfor også et godt bud.