Spring til indhold

Pusletaske

pusletaske

Pusletasken med mere end én levetid. Den lækre pusletaske i skind fra Fairytale ligner en almindelig taske og kan også bruges sådan, når pusletiden er ovre. Fairytale – lækkert dansk design!

Den skønne pusletaske

En pusletaske behøver ikke ligne en del af babyudstyret – den kan sagtens ligne en almindelig taske og stadig have den samme praktiske indretning som en pusletaske. 

Pusletasken fra Fairytale er en dejlig sort taske i det skønneste læder. Tasken har to lommer foran med magnetlukning, som gør dem nemme lige at gribe ned i. Bag på tasken er der et stort rum med lynlås til pung, mobiltelefon og andre personlige ting, der helst skal gemmes godt væk for lommetyve.

Den sorte lædertaske har en smuk mat finish, der viser kvaliteten på læderet. Der er to polstrede hanke, så tasken kan bæres i hånden eller over armen, og der medfølger en aftagelig skulderrem. Skulderremmen er justerbar med en maxlængde på 140 cm, så tasken både kan bæres på skulderen og hænges på barnevognsstyret. 

Pusletasken fra Fairytale har et både klassisk og moderne design, så den kan bruges år efter år – også når pusletiden er ovre.

Fairytale med flere funktioner

Køb to tasker i én med pusletasken fra Fairytale – en pusletaske og en almindelig taske. Hvorfor købe en pusletaske, der kun kan bruges, mens barnet bærer ble? Køb pusletasken fra Fairytale og køb en taske med flere funktioner og flere ’liv’.

Som pusletaske opfylder tasken fra Fairytale alle de behov som en traditionel pusletaske opfylder. Ruminddelingen byder på individuelle lommer til bleer, til ekstra tøj, til sutteflasken og til vådservietterne. Tasken, der lukkes i toppen med lynlås, giver en stor åbning med godt overblik over indholdet i tasken, så du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge.

Der er desuden en vandtæt minitaske i tasken samt et medfølgende pusleunderlag, så du har alt det nødvendig lige ved hånden, når der skal skiftes ble. Pusletasken fra Fairytale ligner ikke en traditionel pusletaske, men har alle de traditionelle features ved en pusletaske. Fairytale er moderne tænkning med respekt for det traditionelle. 

Ekstra plads

Når lillemand har lært at gå på potte eller måske toilettet er det ikke længere nødvendigt at tage en pusletaske med hver gang I er i byen. Det er sikkert stadig relevant at have f.eks. legetøj eller måske ekstra tøj med, når I skal på besøg hos venner eller familie – her er tasken fra Fairytale perfekt. Den rummelige taske har den nødvendige plads til både dine personlige ting, dit barns legetøj og lidt til.

Målene på tasken gør den anvendelig til både hverdag og rejser: Højde 30 cm, bredde 45 cm og dybde 18 cm. De mange rum giver god mulighed for at holde styr på de forskellige ting i tasken, og når den lille ikke længere behøver at have ting med i din taske, så er den din alene – en god hverdagstaske i lækkert læder. 

Vælg Fairytale, når du gerne køber kvalitet med flere funktioner. Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Fairytale på www.pusletaske.dk.