Spring til indhold

Sjov teambuilding

Vi skal kunne samarbejde bedre – allesammen. Ellers går det ud over virksomheden. Vi er allerede ved at nå vores bundlinje. Derfor har min chef bedt mig om at finde en coach, som er god til at forbedre samarbejde mellem stressede kolleger.
Jeg har ledt efter coaches, men har ikke fundet én, som chefen har godkendt endnu. Enten var det for dyrt, eller også var det for kedeligt. Han er lidt hurtig til at afvise, så jeg må prøve igen. Hvis jeg nu søger på stress coach, så må der vel komme noget, som kan bruges. Det googlede jeg. Og jo, der kom en fin, lang liste med forskellige eksperter i stress. Den liste blev afvist lige med det samme. Ikke tale om, at vi skal have fat i en stresscoach. Nej. Vi skal lære at samarbejde. Du har fuldstændig misforstået det. Om.

Samarbejde og teambuilding

Jeg går tilbage til min pc. Googler: ”teambuilding samarbejde”. Der kom en fin liste frem. Klikker ind på nogle af de forskellige virksomheder, som tilbyder teambuilding. De skriver lange tekster om, at teambuilding kan hjælpe på en virksomheds produktivitet, fordi deres kursus styrker samarbejdet mellem kollegaerne. Ok, det må da være den rigtige retning, jeg er kommet ind i.

Sjov teambuilding

Søger videre efter ”sjov teambuilding”. Min chef har jo sagt, at det ikke må være kedeligt. Finder et par gengangere fra den forrige søgning, jeg lavede. De fortæller om nogle af kurserne, de afholder. De fortæller også om værdien, det giver, hvis alle kursusdeltagerne får mulighed for at grine ad hinanden og sammen med hinanden. Ok. De fortæller ikke så meget om selve aktiviteterne, de udsætter deltagerne for, men nogle har billeder, som viser, at folk faktisk har det sjovt.

Sjov teambuilding på Sjælland

Ok, videre med søgningen. Vi kan jo ikke tage til Jylland for blot en enkelt dag. Eller kan vi? Jeg spørger min chef, om det er muligt, at vi tager til Jylland på kursus. Nej, vi kan ikke bruge to dage på at rejse frem og tilbage. Ok. Jeg kan godt tænke mig til, at det ikke vil blive accepteret, at jeg foreslår Fyn.
Videre på Google: ”teambuilding Sjælland”. Endnu en liste. To gengangere fra de forrige søgninger. Jeg skriver deres navne, e-mails og telefonnumre ind i mailen, jeg vil sende til min chef. Priserne kan jeg ikke se på kursusudbydernes sider. Det kommer nok an på tid og sted og antal deltagere. Jeg kigger lidt på deres sites. De ser ud til at vide, hvad de taler om. Og de inviterer til, at man ringer dem op.  Det skriver jeg også ind i mailen til ham.  Trykker på send og venter på hans reaktion.
Jeg kan høre, at han taler med dem. Forklarer problemerne og giver dem oplysningerne, de har brug for. Han taler i lang tid med én af dem. De får en lang snak, så fortsætter mit arbejde.
Jeg får en mail fra chefen: ”Kan du sende en mail til alle om, at vi skal på teambuilding kursus på næste mandag. Vi skal starte kl. 8. Alle skal deltage, og det vil være bedst, hvis alle møder i afslappet tøj, der kan tåle at blive snavset. Ingen høje hæle. Tak!”

Jeg sender mailen med instrukserne og oplysning om tid og sted