Spring til indhold

Sko til rejsen

Jeg har netop købt billige flybilletter fra Billund til London, og det fik mig til at tænke på, hvilke sko jeg skulle medbringe til min tur. Når man tager på storbyferie, er der jo en masse gåen involveret, og det er derfor vigtigt at have de rigtige sko med.

Som kvinde er det jo tit en udfordring at finde sko, der både er behagelig og ser godt ud. Her er du nødt til at tænke på komfort først, da de forkerte sko helt kan ødelægge en ferie, men kan man også finde sko, der ser godt ud på samme tid, er meget jo opnået.

Hvad gør så en sko til en god rejsesko?

Det er en sko, du kan gå og stå i i timevis uden at få ondt. Sørg for, at der er støtte til både svang og hæl. Det vil også være godt, hvis der er gummisåler, så du kan stå fast på diverse underlag – det kan være brosten eller glatte gulve.

Husk at få dem i en neutral farve, der kan gå med de fleste af dine outfit. Det er værd at bruge penge på at få et par gode travesko eller gunnisko. Det er træls at spare penge her og så ende med blærer etc. på fødderne, fordi du har valgt en billig sko.

Fald ikke for fristelsen til at pakke for mange sko. De vejer og fylder meget. Tre par bør kunne det. Se på de aktiviteter, du har på din tur, og vælg tre par sko derefter.

Det er MEGET VIGTIGT, at du får gået dine sko til inden din ferie. Gå med dem et par timer her og der, så de er gået til, inden du tager af sted.

Hvis det er et mål for dig at rejse let, så husk at se på vægten af de sko, du vælger. Du kan sagtens få gode travesko, der er letvægt.