Spring til indhold

Tekster på wallstickers

Her hos os er vi blevet ret vilde med wallstickers. De er så nemme at sætte op, og man kan få dem i alle mulige størrelser og farver. Man kan få dem som motiver, og man også kan købe dem med tekst på. Jeg så bl.a. en meget flot én med et verdenskort. Man kunne få den i flere forskellige farver. Den kunne da være flot at få på væggen og så skrive de byer, vi har besøgt på kortet dér, hvor byen ligger.

Jeg har selv et ønske om at lave min egen wallsticker tekst og, så få den lavet specielt til min store væg i stuen. Det vil give mit hjem sin egen unikke karakter. Og hvis jeg bliver træt af at se på den wallstickers tekst, så kan jeg jo bare pille den ned. Og få lavet en ny – eller måske to.

De bedste wallstickers

Nu har jeg været ved at se på wallstickers fra mange forskellige shops, og kom til at tænke på følgende: hvordan finder de på deres wallstickers tekster? Har de en særlig tekstforfatter, som sidder og leder efter wallstickers citater? Eller går de på de sociale medier og finder posts med gode tekster, som de bagefter laver om i de forskellige designs, de har?

En wallsticker kan jo have en tekst, som bliver gentaget på flere forskellige sprog. Den kan også have citater, som bliver vendt og drejet, sat op lodret eller spejlvendt. De har sikkert en del dygtige grafikere til at lave den slags. Men teksterne? Hvor finder de dem.

Jeg ved godt, at der findes flere citatlister på nettet, men hvordan når de frem til at finde lige præcist deres wallstickers citater, som sælger. Der må være en del psykologi bagved. Det må de have kendskab til.
Det er åbenbart mere populært at sige ’god morgen’ på mange sprog, end det er at ønske folk ’god rejse’ eller ’velkommen tilbage’.

Baroktekster

Jeg ville gerne lave en tekst om barokken. Det står sådan godt i kontrast til det enkle design, som kendetegner de fleste wall stickers. Barok-perioden var overdrevent overstrømmende, med de fede englebørn og trompeter og mange farver osv. I dag er vi vist lidt puritanske. Vi elsker det mere enkle og funktionelle design. Jeg kan nemlig godt lide, når der er lidt disharmoni. Det gør tingene mere levende, synes jeg. Prøv bare at lytte til et stykke jazz, hvor tingene ikke altid harmonerer, og lyt derefter til musikken, de spiller i et stor magasin eller en shopping mall. Så vil du lige med det samme forstå, hvad det er, jeg mener.

Problemet, jeg har, er, at jeg ikke har tid til at skrive den barok-tekst. Så jeg har fået en ny idé: hvis nu jeg køber den wallsticker med det store verdenskort, så kunne jeg måske få dem til at lave bittesmå wallstickers med alle de bynavne, jeg vil have? Dem kunne jeg sætte på verdenskortet. Kan ma sætte flere wallstickers på en wallsticker?
Ja, jeg ved godt, at så vil overfladen ikke være helt glat. Men gør det noget? Det er bare en anden måde at få liv i tingene.

Kan man selv bestemme teksten?

Ja! Du kan få lavet en hvilken som helst tekst på en wallsticker.

Hvor er det bedst at købe wallstickers?

Vi har prøvet flere, og vi har de bedste erfaringer med Nicewall.dk