Spring til indhold

Trætte øjne!

øjenlågsoperation og øjenoperation priser

Mine gamle trætte øjne med tunge øjenlåg og poser under øjnene var virkelig ved at gå mig på nerverne. Derfor besluttede jeg mig for, at nu ville jeg have mit friske og ungdommelige udseende tilbage og uden brug af briller.

De sidste 6 år havde jeg sparet op til en øjenlågsoperation samt en øjenlaseroperation via Øjenlågsoperationer.dk. Alt i alt ville det koste cirka 42.000 kr, så det var ikke småpenge. Omvendt kunne jeg næsten ikke tåle at se mig i spejlet længere, så prisen på operationen var en sekundær ting.

Øjenlågsoperation

Jeg besluttede mig for, at jeg første ville have fjernet poser under øjnene og tunge øjenlåg. Mit trætte udseende var det, der gik mig allermest på, så den operation skulle først overstås. Jeg ankom til privathospitalet kl. 9 om morgenen, og plastikkirurgen tog pænt imod mig.

Jeg kom ind på en stue, hvor kirurgen tegnede nogle streger, der hvor han ville lægge snittene. 20 minutter senere kom jeg så ind på operationsstuen, hvor lægen lagde bedøvelse. Cirka 10 senere gik han igang med den nedre øjenlågsoperation og efterfølgende den øvre øjenlågsoperation.

Begge øjenlågsoperationer varede vel i omegnen af 2 timer, og jeg kunne straks se, at resultatet var fantastisk flot. Jeg havde et meget mere åbent og frisk udseende, som jeg havde ventet på i så mange år.

Øjenoperation

Nogle uger senere fulgte så min øjenlaseroperation, som skulle fjerne min nærsynethed, så jeg kunne blive brillefri. Jeg havde også forsøgt mig med kontaktlinser, men de drillede alt for meget. Mine forældre er begge langsynede, men jeg endte af en eller anden grund med at blive nærsynet.

Nå, men jeg ankom til øjenlægen mandag morgen ved 11 tiden, hvor jeg blev ført ind på en stue. Øjenlægen dukkede op lidt efter, og han dryppede nogle bedøvende dråber i mine øjne. Kort tid efter kom jeg ind på en stue, hvor øjenlaseren stod parat.

Jeg skulle have foretaget en såkaldt LASEK øjenoperation, som jeg fjerner det yderste lag af hornhinden. Jeg overvejede en FS-LASIK og en SMILE øjenoperation, men valgte i sidste ende LASEK.

Jeg blev lagt på en stol, som kunne tippes tilbage, og de startede med det venstre øje. Jeg skulle blot kigge på en rød plet, og 3 – 5 senere var øjenlaseroperationen ovre på det øje. Så fulgte det højre øje, og det gik lige så hurtigt.

Jeg troede, at det var løgn, da øjenlægen sagde, at jeg kunne tage hjem Jeg kunne allerede se langt bedre, end jeg nogensinde havde kunnet. Prisen på denne øjenlaseroperation var cirka 22.000 kr.

Se meget mere på Øjenlågsoperationer.dk, hvor du også finder videoer og før og efterbilleder.