Spring til indhold

Undgå indbrud

Det der med at at tildække brønden efter drengen er druknet… Ja, sådan er det jo bare nogle gange. Vi mennesker har det med at helbrede snarere end at forebygge, og det er jo dybest set dumt. Men sådan var det også her, hvor vi måtte døje med et indbrud, før vi fik en låsesmed ud at foretage tyverisikring.

Gamle låse = Risiko for indbrud

Vi havde nogle temmelig game låse her. Ikke mindst sidedøren og bagdøren. Egentlig vidste vi det jo godt, men det var først efter, vi havde et indbrud, der netop skete gennem bagdøren, at vi gjorde noget ved det.

Vi fik vores lokale låsesmed her på Frederiksberg ud at tjekke alt efter – og låsen skulle jo udskiftes alligevel, efter den var brudt op med en simpel skruetrækker. Han skiftede til en ny og moderne lås, og samtidig fik vi ham til en gennemføre en fuldstændig tyverisikring her.

Han var blevet os anbefalet af vores gode venner ude på Amager, hvor samme låsesmed også dækker alle de mange ny boligkvarterer. Se mere om det her: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/omrader/laasesmed-amager/

Nye låse er mere sikre

Det er egentlig skræmmende at tænke på, at vi (mange af os) har så gamle låse i vores døre, at selv en amatør kan dirke dem op på et øjeblik med en simpel skruetrækker! Kriminalitet er jo et fænomen, vi desværre må leve med, men der er altså ingen grund til at gøre det nemt for indbrudstyvene, vel?

En ordentlig tyverisikring inkluderer udskiftning af gamle og usikre låse – men der kan også være problemer med, at for eksempel uvedkommende har nøgler. Derfor skal der også nogle gange en omkodning til af nyere låse. Det er også en opgave, den professionelle låsesmed tager sig af.

Hvilken låsesmed er bedst i København?

Der er selvfølgelig mange gode af slagsen, men vi sværger til Den Cyklende Låsesmed:

Den Cyklende Låsesmed

Nansensgade 48 (Efter aftale)

1366København K

Tlf: 22596013

Hans hjemmeside kan du se her: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/