Spring til indhold

Vær forsigtig!

  • af
lån penge billigt

Online lån nu er gode, men vær forsigtig! Ønsker du at låne penge online, altså de såkaldte hurtig lån nu eller online forbrugslån, så skal man se sig lidt for. Online lån er, siden den finansielle krise opstod, blevet utrolig populære, og visse udlånsvirksomheder markedsfører sig aggressivt og vildledende.

Lån af penge skal altid ske med omtanke! Flere udlånsvirksomheder skriver bl.a. ikke om ÅOP, altså de årlige omkostninger i procent eller diverse gebyrer og vilkår. Skriver de om dem, så er de godt gemt eller skrevet med meget små bogstaver, hvilket er både forbudt samt moralsk forkert.

Lån penge nu!

Lån penge i en fart: Bedste hurtig lån Bemærk: Simbo, VIVUS, Ferratum & LendOn har gratis & rentefri lån til ALLE nye kunder. Det er ofte de samme firmaer, som opererer i flere lande i Norden og i Baltikum, og flere forbrugerombudsmænd mener, at der er behov for at kigge nærmere på dette lånemarked.

Reglerne for at låne penge nu og her er næsten ens og baseret på EU-direktiver, og en øget og koordineret indsats menes derfor at kunne få effekt. Det nye samarbejde glæder forbrugerombudsmand Henrik, så der kan blive lavet klare retningslinjer til gavn for forbrugerne, der jo blot ønsker at låne penge på reelle og ærlige vilkår.

Lån penge på nettet

Hvis jeg lige skal forklare begrebet “lån penge på nettet”, også kaldet hurtig lån eller online forbrugslån, så er det ganske enkelt en fælles betegnelse for det at låne penge nu og her. Lån på nettet foregår uden nærgående spørgsmål og uden at stille sikkerhed i form af pant i sin ejendom osv.

Man kan enten låne penge på nettet eller via SMS, de såkaldte SMS lån. Har du fået afslag i banken, er der mange, som vælger alternativet, nemlig at optage et online lån gennem et online pengeinstitut.

Det tager cirka 2 minutter at ansøge om lånet, og du får svar med det samme, om du er blevet godkendt eller ej. Rigtig mange mennesker finder lån på nettet attraktive, da de slipper for at skulle sidde skoleret foran deres bankrådgiver, som vil have indsigt i, hvad forbrugslånet skal bruges til.

Ved at låne penge online slipper de altså for denne slags spørgsmål, og de kan bruge pengene på præcis det, som de ønsker, uden at der er nogen, som blander sig i det.

Den anden meget afgørende faktor, for den høje popularitet, er som nævnt, at du kan få et lån uden sikkerhed. Du behøver altså ikke at eje fast ejendom for at kunne låne penge på nettet, hvilket nærmest er utænkeligt i en almindelig bank.

Hvem kan låne penge på nettet? Jamen, det kan langt de fleste uden problemer. For at blive godkendt til et online forbrugslån, skal du blot opfylde de 4 ovennævnte kriterier – kan du det, har du gode chancer for at få et billigt banklån online. Bliver du godkendt, står pengene typisk på kontoen efter få dage, parat til at blive brugt på dine drømme og ønsker!

Billige lån med NemID

NemID er en super service, hvis du har brug for et hurtigt og billigt lån med pengene på din konto med det samme. NemID gør det meget nemt og hurtigt at låne penge online. Før det blev muligt at optage billige lån med NemID, skulle långiver sende en låneaftale til underskrift – og først når du havde returneret aftalen, kunne lånet udbetales.

Nu klares det hele via din NemID – og ganske ofte behøver du ikke engang at dokumentere din indtægt, når du tager et billigt lån online, læs mere om billig lånefinansiering.